lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kaupunkilenkillä 9.7.15

Kävimme Tildan kanssa osallistumassa LSB Ry:n kaupunkilenkille.
Meinas mennä hihnat solmuun heti alkumetreillä :)


Sateenuhka oli vallan hirmuinen, mutta sää kuitenkin suosi meitä. Välillä jopa aurinko paistoi niin lämpöisesti, että teki mieli nakata takki päältä. Varjossa kuitenkin jokituuli oli sen verran vilpoinen, ettei riisumisesta tullut meinaamista isompaa...

11 koiraa lähti Forum Marinumista liikkeelle joenrantaa pitkin. Upea joukkomme sai monta hymyä kanssakulkijoiden huulille. Aika pienellä sitä saa iloa ihmisten elämään. Moni matkan varrella kysyikin, että onko teillä joku tapaaminen. Siihen kysymykseen vuorollaan vastasimme, että olemme kaupunkilenkillä.


Karu pääsi syliin


Pentuosasto hiipui aika alkuvaiheessa matkaa.

Upeita vanhoja purjelaivoja ja uudempiakin veneitä oli laiturissa. Förillä teimme edestakasen matkan, eli merillekin pääsimme.

Upea Suomen Joutsen


Milo ja Tilda oottavat "laiva"tarjoiluaVanhempi ja vahvempi joukkio jatkoi. Kävimme kolkuttamassa Cafe Qwenselin porteilla /kahvin ja suklaakakun kuvat silmissä pyörien), muttei meille avattu. Kiersimme sitten korttelin ja palasimme takaisin joenrannalle. Siellä oli jäätelökioski, josta saimme ostettua herkulliset pehmikset ja koirat saivat juotavakseen vettä.


Tildan ikioma pehmis oli purkissa, kun neiti ei tykkää siitä keksitöttöröstä
Jatkoimme siitä paluumatkaa takaisin autoille. Hippasen tuntui, että askeleet reipastui, kun muutama pisara tipahti taivaalta. Sadetta se ei kuitenkaan meille taivaalta antanut ja kuivinjaloin pääsimme autoille.


Aikas hurjat pilvet valloittivat taivaan

Kuvista sydämellinen  kiitos Antti Terävä ja Seija Valkeapää.


Tilda ja hyvin lannoitettu päivänkakkara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti